OVER MIJ

Hey!

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Marjet en ik ben een fotograaf met een passie voor spontane en liefdevolle momenten. Wat mij onderscheidt van andere fotografen is mijn pedagogische achtergrond en opleiding.


Mijn pedagogische achtergrond heeft ook invloed op mijn fotografie. Ik geloof dat kinderen het beste kunnen worden vastgelegd wanneer ze zichzelf kunnen zijn en plezier kunnen hebben. Ik moedig kinderen aan om te spelen, te lachen en hun eigen persoonlijkheid te laten zien. Hierdoor ontstaan ongedwongen, spontane en authentieke momenten waarbij je de liefde en levendigheid van het gezin terug ziet op de foto's.


Mijn liefde voor fotografie begon al op jonge leeftijd en is sindsdien alleen maar gegroeid. Ik geniet ervan om mooie momenten in het leven vast te leggen en deze te delen met anderen. Ik geloof dat foto's een krachtig middel zijn om herinneringen levend te houden en ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van deze bijzondere momenten in het leven van mensen.

 

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie mooie herinneringen te creƫren en jullie verhaal te vertellen door middel van beelden. Neem gerust contact met me op om jullie wensen te bespreken en een afspraak te maken voor een fotoshoot.